Eindelijk, na een half jaar wachten en honderd keer kijken of er nog fouten in stonden, kwam op 24 juli Tukkerspotten uit. Het boek waarin ik in ABC-vorm de ziel van de doorsnee Twentenaar beschrijf. Met dank aan mijn vrouw Gerieke (Madame MarCom) kwam er online nog aandacht voor ook. Dat werkte. Links en rechts kreeg ik berichten van mensen die het boek hadden besteld. Spannend! Want stel je voor dat ze het helemaal niks zouden vinden. Inmiddels hebben de eerste lezers het boek uit. Tijd voor een rondje reviews.

De eerste appjes komen binnen. Positief!

Tukkerspotten reviews
Tukkerspotten reviews

De eerste officiële recensie is Drents positief. Of is het Twents?

DvhN - Tukkerspotten review
Dagblad van het Noorden - Tukkerspotten review

Uitgever Paul Abels stuurde het boek naar recensent Joep van Ruiten van Dagblad van het Noorden. Die zag (net als ik) behoorlijk wat overlap met de Drenten en Groningers. Logisch, want allemaal Nedersaksen. 

Dank voor de review, Joep van Ruiten!

Tukkerspotten gaat de wereld over.

Tukkerspotten-reviews-vakantiefrankrijk

Tukkerspotten is een echt vakantieboek. Het is niet te dik, leest makkelijk en je kunt er steeds tussendoor een klein hoofdstuk uitpikken, want ieder hoofdstuk behandelt een ander thema. Ideaal voor op de camping. Of de aanlegsteiger. Of de boot. 

🏆 De prijs voor het meest Rijssense compliment gaat naar…

Vertaling: Als je nog een boek uitbrengt, heb je er al één verkocht. Snap je? Nee? Lees dan de hoofdstukken ‘Gevoelens’ en ‘Indirectheid’.

Bevestigd: Tukkerspotten is voor alle leeftijden.

Vanaf nu onmisbaar in de boekenkast van de (hunker)Tukker.

Tukkerspotten gekocht? Deel het!

Tukkerspotten bemachtigd in de boekenwinkel of online, via AFdH Uitgevers of Bol.com? Dankensweard & völle wille!

Blijf mij sturen wat je mooie stukken uit het boek vindt, wat je wel of niet herkent – al dan niet met foto (info@martinterdenge.nl / @martinterdenge op Twitter & Instagram)