Zaterdag 26 maart 2022 komt de tweede druk van mijn boek Tukkerspotten uit. Deze keer (hopelijk) niet gehinderd door de grote C. Van 15.30 tot zo’n 17.00 uur sta ik daarvoor in het Concordia-theater in Enschede, waar Paul Abels, Nathalie Baartman en ik je trakteren op een werrrvelende show. Na afloop koop je Tukkerspotten voor een lagere prijs en doe ik je der ook nog een handtekening in ook nog.

‘Alles wat ik over Tukkers wist, wordt door Ter Denge opgefrist’, zei cabaretière Nathalie Baartman al in het voorwoord voor de eerste druk van mijn boek Tukkerspotten. Daarin onderzoek ik de ziel van de Twentenaar, in hapklare brokken volgens een beproefd recept: op alfabet.

Tukkerspotten kwam vorig jaar juli uit in een kleine oplage. Binnen een paar weken was alles glad oetverkocht. Reden genoeg om er nog iets bij aan te schrijven en te gaan voor een tweede, herziene druk. Die komt zaterdag 26 maart officieel opnieuw uit.

Om dat extra gewicht te geven, belegde AFdH Uitgeverij een middag in het Concordia-theater. Regisseur Rein Kroes draaide zo even een mooi programma in mekaar en sloeg in de schuur aan het sleutelen met een decorstuk.

En Nathalie Baartman wou ook wel komen meedoen. Aan wat precies? Een voorstelling van meer dan een uur, over jou. Over mij. Over ons. Over Tukkers. Paul Abels interviewt, ik geef afgepaste antwoorden. Af en toe afgewisseld met een liedje. Welk dialect, moet je nog maar afwachten.

Na de tijd signeer ik de nieuwe Tukkerspotten.

Komt der bie!

Wil je erbij zijn? Koop je kaartje via de site van Concordia. Ik zou het ook leuk vinden om vooraf te zien dat je erbij bent. Meld je dus ook even aan voor het Facebook-event.

Evenementendetails

26 maart: Tukkerspotten in ’t Theater
m.m.v. Martin ter Denge, Nathalie Baartman en Paul Abels
15.30 – 17.00 uur

@ Concordia
Oude Markt 15, Enschede